Klassisk Massage

Betala för 5 behandlingar och få den sjätte gratis

Klassisk massagen är en djupgående behandling som löser upp spänningar i hela kroppen och ger en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Massagen mjukar upp spända muskler och ökar din blodgenomströmning vilket också ökar din prestationsförmåga. Du får en djupare och lugnare andning vilket motverkar spänningar vid smärttillstånd. Massage har också och har en lugnande effekt på nervsystemet.  

Du kan välja mellan svensk klassisk massage, bindvävsmassage, taktil massage, akupressur, koppning, lugnande och balanserande behandling.

 
Du kan välja att göra ex. nacke / rygg, ansikte /nacke, 
cellulit behandling rumpa / lår, vaderna / fötterna etc.


Du kan välja helkropp eller halvkropps behandling eller en kombination av det du behöver / önskar.

Jag finns på Lottasväg Öxeryd Lerum.

Du kan nå mej här eller på capricornlotta@hotmail.com, messenger och 0708-277559.

VARMT VÄLKOMNA! 

PRISER

Massage 40 minuter: 400,00

Massage 60 minuter: 650,00

Healing 50 minuter: 750,00

Chakrabalansering 50 minuter: 750,00

Priser för besök i stall eller företag efter överenskommelse.

Alla priser är inklusive moms.

HEALING o CHAKRABALANSERING

Kroppens sju energipunkter - chakran

Chakra betyder spinnande hjul av energi och chakran, i sin tur, är de områden på kroppen där energi tas in, människans sju energicentra.

Varje chakra har sin egen vibrationshastighet. Vid en balansering av energicentran kan man använda olika metoder. Men eftersom varje människa består av en egen energisammansättning, det innebär att all behandling alltid bör utgå från den enskilda invividen.

Ordet healing betyder läkning och det är en bred behandlingsform. Healing skapar välbefinnande genom att återställa balansen i kropp och själ. Varje känslomässig obalans eller ohälsa skapar felaktiga vibrationer i individens kropp. 

Med chakrabalansering och healing återställer man kroppens energi i balans.

ORTOMOLEKYLÄR BEHANDLING

Kosttillskott

Ortomolekylär behandling är:  Ekologisk behandling med naturligt förekommande ämnen, t ex vitaminer, mineraler, aminosyror, enzymer och essentiella fettsyror.

Ortomolekylär behandling innebär att på cellulär nivå återskapa en frisk miljö för att skydda cellen och dess funktion. Med det förebygger och behandlar jag ohälsa och stimulera kroppens egen förmåga att läka.

Jag ger även personligt anpassade kostråd.