KOMMENTARER FRÅN KUNDER

"Oj.. oj! Jag är helt chockad! Min vän mailade sin analys till mig igår, vi var lika tagna båda två att det var så himla exakt! Även min! Har läst igenom den en gång och jag behöver läsa den om och om igen. Det var som att min själ skrivit om mig. Mitt liv. Mina tankar och känslor. Fantastiskt Lotta"!!

"Lotta gör en fin och träffsäker analys på både det mentala och fysiska planet. Rekommenderas varmt".

"Ha, ha! Du är klockren"!

"Under rubriken "mår känslomässigt för dagen" skriver du mycket saker som jag tycker passar in otroligt bra. Jag känner många av dessa saker varje dag. Jag tycker du har fått med många olika intressanta delar. Både de mediala, psykiska och fysiska vilket är jättebra. Så sammanfattningsvis så tackar jag för en mycket genomgående analys med mycket info på många olika områden"!

"Först vill jag tacka för den gedigna analysen! En hel del stämmer alldeles för bra. I övrigt tycker jag om ditt personliga sätt att uttrycka dig och det kändes nästan som ett personligt möte - vilket jag uppskattade".

"Hej!!! Oj så mycket som stämmer 😊",

"Väldigt roligt att läsa och mycket stämde in på pricken".

"Hej. Du gjorde en personlighetsanalys på min häst. Jag har velat känna in den innan jag har svarat och kan nu säga att det stämmer ganska bra överens med hur dan hon är".

"Jag uppskattade verkligen analysen! Väldigt mycket som är sant".

"Du skriver väldigt fint och ger fin vägledning, du har en gåva som du delar med dig av. Det uppskattar jag extra mycket. Det är väldigt bra att få det nerskrivet i ett mail. Jag har läst många gånger, funderar och läser igen. Så detta sättet föredrar jag framför bara ett telefonsamtal. Man behöver nog lite återkoppling av något slag, så det är ju kanon om man kan få maila och fråga efteråt. Det skriver du också och det är jättebra. Tack så mycket för en väldigt bra analys".

"Thanks for doing the analyses, I had fun reading them through"!! 

"Hans personlighet är klockren men vissa symptom känner jag inte igen, vore ju bra om man på något sätt kan urskilja vad som är gammalt o nytt".

Från ett stall

Nr 1 stämmer mycket bra vi brukar skoja å säja att de är han som är en man som heter Ove

Nr 2 stämmer oxå förutom att han kalas för hon 😉

Nr 3 stämmer bra på hur man upplever honom när man läser analysen

Nr 4 stämmer oxå har problem med bogarna, älskar att stå på gången, dricker bara vatten ur hink fast han har vatten kopp oxå

Nr 5 stämmer oxå han är en otroligt stor fin häst, jobbat mycket med psyket på han, är verkligen en god vän, bästa kompisen har flyttat å de tyckte han inte om (har nya kompisar nu å är glad)

Nr 6 är verkligen en skogsmulle 😊 har ofta små pluttar i pälsen blir inte så jätte blank å fin i pälsen som ja vill ha han

Nr 7 känns de som ni skulle ha träffat å kört han, han mår verkligen inte bra .... jätte svår å få hull på ingen riktig ork (men de hänger ju ihop ) vad kan vi ge gör leverbelastningen å bihålorna?

Man kan tro att ni varit här å prata med alla hästarna de stämmer så bra å vissa saker har man inte ens tänkt på bara bra å få en liten spark i baken 😂