Om du har frågor och vill bli kontaktad

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Min blogg

Det jag skriver om på hemsidan, FB och bloggen består till största delen av mina egna erfarenheter som jag gärna delar med oss av. Nu gör inget anspråk på att vara medicinskt eller vetenskapligt korrekta ENLIGT DE NORMER som finns inom den konventionella medicinen. Dock är jag noga med att ta del av studier, rapporter och ny forskning. 

Det jag delar med mig av är beprövad erfarenhet genom lång tid. Beprövad erfarenhet innebär att jag om och om igen ser samma resultat upprepas,

Det jag och mina kunder upplever när dom utfodrar sina djur och egenvårdar sig själva med våra produkter är att de flesta återfår en god hälsa. En del kan antyda att det är en placeboeffekt när det gäller människor, men det kan man väl knappast tro när det gäller djuren.

Eftersom jag även får många frågor delar jag dem som kan vara av intresse för fler än den som ställer frågan.

 

 • Hästens njurar

  Hästens njurar

  Njurarnas urinutsöndring är organismens viktigaste metod att befria sig från ämnesomsättningens vattenlösliga slaggämnen. Njurar och blåsa är nära knutet tillvaranadra och urinblåsans funtioner omfattar mycket mer än att bara vara en behållare för urin. Blåsan påverkar njuarnas funktionella processer genom att försöka stimulera dem att utsöndra toxinerna.
  Om hästen av någon anledning får en nedsatt njurfunktion påverkas kroppen på flera olika sätt. Urinutsöndringen minskar, syra-basbalansen förändras och hormonella störningar kan uppstå. En nedsatt njurfunkton kan alltså rubba funktionen i flera organ och såsmåningom uppstår många symtpom som kan vara svårare att härleda till dålig njurfunktion.

  Läs mer…
  2022-01-16 13:00
 • Vitlök, är det farligt för djur?

  Vitlök, är det farligt för djur?

  Fråga

  Jag har läst att det är farligt att ge lök och vitlök till hundar, nu ser jag att Parasitpulvret innehåller vitlök, kan jag ge det till min hund ändå?

  AS

  Läs mer…
  2021-11-05 15:09