Tillverkning

Örkelljunga

Ett Nytt Verksamhetsområde för mig

Lotta Andersson

Mitt namn är Lotta Andersson och jag äger och driver Söderströms Vitamin AB

Låt mig lite kort berätta om vem jag är och min verksamhet.

Djur är min passion, naturlig hälsa är en annan. Att få lägga ihop dessa två är en dröm, som sedan snart 1 år tillbaka har blivit verklighet.

Djur har funnits I min tillvaro sedan jag var liten, Genom att min uppväxt kantades av djur så fick jag också lära mig hur de skull tas omhand och eftersom mina föräldrar var måna om djurens naturliga behov så blev det den självklarhet för mig också.

Själlv har jag utbildat mig till friskvårdsterapeut och under manga år jobbat inom naturmecicin och har med mig mycket kunskap in i tillverkningsvärden. Genom min egen erfarenhet är inte själva produkterna en ´nyhet men att stå på fabriksgolvet är en ny värld att få växa in i. 

Mitt företag ligger i Örkelljunga

2022 köpte och driver jag ett företag som är etablerat i Örkelljunga, Skåne och som legotillverkar vitamin-, minera- och örtblandningar till häst.

Produktutvecklingen inom företaget sköter jag tillsammans med mina kunder. Varje kund har sina egna recept som vi tillverkar efter.

Anders Olsson, min medarbetare. har många års erfarenhet av tillverkning och production av  naturliga fodertillskott. 

Anders delar med sej av sina kunskaper och erfarenheter vilket är oerhört värdefullt bade för våra kunder och mig.

Både Anders och jag tycket det är av största vikt att det finns den här typen av en liten tillverknng, att den skall finnas kvar där man vet varje steg både från inköp av råvaror till färdig product.

 

Nu vill jag rikta mig till dig

Du som brinner för hästars hälsa, som har funderat på hur du skall tillgodogöra dina hästar med exakt vad dom kan behöva och därmed kunna tillverka din egen foder– eller örtblandning.

Du som driver ett Konvalicentstall som känner att ni kanske vill  och behöver skräddarsy en blandning av näringsämnen och örter efter just era hästars behov.

Små som stora stall som vill ha svensktillverkade kvalitetsprodukter

Det finns inget krav på någon speciell kvantitet utan jag riktar mej till alla med ett behov och en önskan om en egen blandning.  

Är du nyfiken på vad jag gör, vill du att jag blandar till just din verksamhet eller stall så tveka inte att kontakta mej på messenger, mejl eller telefon, se kontaktinformation nedan.

+46 708 277 559  Jag finns på Instagram och Face Book

lotta@vitomin.se